• Lost Password?
  • Lost Password?

30 експертни трика за ефективни Facebook реклами [екшън списък] – 1 част ? UPDATED

FacebookLinkedInEmail ? за четене: 22 – 27 мин. Да, приеми това като идеи, не като рецепти! Такива за съжаление няма… Всъщност, това, което се намира по темата в родния интернет е общо взето базови съвети като как да създадеш аудитория във Фейсбук, общи приказки как да таргетираш и т.н., неща, които повечето от нас вече […]
lifehack premium статия

Да, приеми това като идеи, не като рецепти! Такива за съжаление няма...

Всъщност, това, което се намира по темата в родния интернет е общо взето базови съвети като как да създадеш аудитория във Фейсбук, общи приказки как да таргетираш и т.н., неща, които повечето от нас вече знаем. Това не е особено полезно, нали...? Затова направих този специален списък (редовно обновяващ) съдържащ есенцията на малко познати практически съвети, стратегии, идеи за тест и инструменти, вплитащи в едно моя опит и този на най-добрите експерти в областта.

Тази поредица е обречена да се превърне в Evergreen!

Виж и втора и трета част на 25 трика за ефективни Facebook реклами!

Не чети всичко наведнъж! Маркирай си 10 трика за днес и ги приложи в следващите си реклами - тествай. След това още 10 и така докато установиш какво работи специално за твоя бизнес (не се заблуждаваш, че абсолютно всички ще са ефективни за теб, нали?).

Да не губим повече време, нека те запозная с есенцията на най-доброто, което можеш да направиш за Facebook маркетинга си, а след това отиди и го приложи:

оригинално премиум съдържание, секретна FB група, книги, ресурси

Този материал е част от оригиналното премиум съдържание на lifehack.bg, достъпен е само за членове на клуб MasterHack. Вече си част от клуба? Логни се от линка по-долу.

В клуба ще разполагаш с: всяка седмица ново авторско практическо ръководство или премиум материал, всеки ден полезни ресурси, инструменти и информация в секретната ни Facebook група, библиотека с едни от най-добрите книги на английски, а аз най-лоялните достъп до специална VIP зона с курсове на стойност хиляди долари. Абонирай се...

Влез в клуба

____

Вече си член на клуба?

Логни се от тук

newest oldest most voted
alek.rusev
Member
alek.rusev

Страхотна статия. Бих искъл да споделя една стратегия – намира се видео/картинка релевантна за аудиторията ти и с доказано вирусно разпространение (много шерове и лайкове) със заглавие „Тагни някой, който се мисли за … или прави това“ ( действието от видеото/картинката) закачи линк под заглавието на поста с приканване за действие и стрелки към линка. Плаща се за реклама тип Engagement. Всички лайкове , шерове и тагвания гарантира резултат 10 от 10 и осигурява супер трафик.

Радослав Благоев
Member
Радослав Благоев

Здравей Христо, тъй като чета повечето статии, които пускаш и наистина ги намирам за полезни, бих искал да ти подам малко инфо, което смятам че трябва да го има, а виждам че го няма в последната тази ВИП статия която прочетох за 25 тактики за ефективна Facebook реклама 1. По отношение на рекламата на постове, който са събрали ангажимент и коментари. Мисля че е важно да им кажеш да проверяват изображенията си за текст, защото ако един пост се представя по-добре от всички останали, но за жалост е имал малко повече текст или шрифта е голяма. Или има графика с… Read more »